Höyhensaaren tarina

Vuonna 2086 neuropsykologian tohtori Herman Hoffmann teki yhdessä johtavien virtuaalitodellisuusteknikoiden kanssa mullistavan tieteellisen läpimurron. Jo pitkään kehitelty aivojen synapsitasolla tapahtuva välitön mielensisältöjen universaali siirtolaite mahdollisti viimeinkin ajatusten siirtämisen toiselle henkilölle paikasta riippumatta. Ajatusten siirto perustuu lukuisiin jo 1900-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa havaittuihin kvanttitason ilmiöihin, joissa tietoisuus vaikuttaa suoraan alkeishiukkastason toimintaan.

auringonlasku

Kognitiivisen dissonanssin takia teknologiaa kuitenkin oli hereillä ollessa tuskallista käyttää, koska ihminen luonnostaan vastustaa vieraita ajatuksia. Tutkimuksissa havaittiin kuitenkin aivan sattumalta, että ajatusten siirto onnistuu ilman vastustelua silloin, kun kohdehenkilö on unessa. Eräs koehenkilö nimittäin nukahti kesken testaussession. Tästä lähti liikkelle palvelun kehitys- ja kaupallistamistyö, joka on johtanut jo suuren suosion saavuttaneeseen HöyhensaariTM-konseptiin.

Alkuun tarjosimme palvelua ekslusiivisesti vain valikoiduille asiakkaille, mutta nyt palvelumme on saatavilla kaikille. Kaikkialla. Joka ikinen yö.

fantasia
erotiikka
rentoutuminen
oppiminen